Powered By Blogger

RIBARSKA BANJA

 

 Nalazi se u centralnoj Srbiji u kotlini Ribarske reke i na ograncima planine Jastrebac.Udaljena je 35 km od Kruševca.Do Ribarske banje se može doći autoputem Beograd-Niš preko Kruševca.
 Ribarska banja je na nadmorskoj visini od 540m.Ima sest izvora mineralne vode,klima je subplaninska.Ribarska banja ima i karakter klimatskog mesta zbog gustih šuma i čistog vazduha.
 U Ribarskoj banji se leče reumatizam,oporak posle jakih preloma kostiju,deformacija kičmenog stuba,kontrakture zglobova i dr.Ta lečenja se sprovode u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Ribarska banja koja je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom.
 U Ribarskoj banji se odrzavaju kulturne manifestacije,pogodna je za šetnju i izlete.Izleti se organizuju uglavnom do Kruševca i planinskog mesta Jastrebac.
 Više informacija o Ribarskoj banji o smeštaju i boravku i raznim drugim aktivnostima možete naći na sajtu http://www.ribarskabanja.rs/.



PREPORUKA

 Za dobar odmor i uživanje možete posetiti spa centar i otvorene bazene.Više informacija možete naći na sajtu http://www.ribarskabanja.rs/index.php/spa-centar/o-spa-centru





Нема коментара:

Постави коментар